Fettuccine med røget laks, friske tomater, safran, grønsager, fløde og purløg.
Afdeling arkiv: Odensetakeaway
33. Panzerotti Funghi Porcini
Fyldte pasta med Karl-Johan svampe, champignon, pinjekerner, rucola og Grana Padano i flager.
34. Penne al Ragu
Penne med ragu lavet af salsiccia, salami, parmaskinke, hvidvin, løg, tomat og en anelse fløde.
35. Spaghetti Meatballs
Spaghetti med hjemmelavede meatballs i kraftig tomatsauce.
36. Capelletti Mamma Rosa
Pasta med kødfyld, 4 slags oste og fløde-tomatsauce med frisk salvie.
37. Ravioli Toscani
Specialitet fra Toscana med fyld af ricottaost (mager ost), spinat, lidt hvidløg, ristede champignon, safran og asparges.
38. Spaghetti Carbonara
Klassikeren med æg, bacon, flødesauce og ost.
39. Lasagne
Klassisk italiensk lasagne.
40. Garganelli Romagnoli
Med ristet bacon, spinat, champignon, 4 slags oste og flødetomatsauce.
41. Penne all’Arrabiatta
Med ristet bacon, rødløg, persille, tomatsauce, chili og hvidløg.