Vino Italiano

Rødvin

Husets rødvin:
Cabernet Veneto IGT

Mørk og fyldig vin fra Verona-området med en dejlig rund druekarakter.
1/1 fl. 239,-
1/2 ltr. 159,-
1 glas 59,-

Amarone delle Valpolicelle

Denne Amarone I Gadi 2012 fra Bennati har en alkoholstyrke på minimum 15% og er hvad man vil kalde en klassisk Amarone. Smagen er kraftig, meget fyldig og fløjlsblød med krydrede toner af rosiner, blommer, lakrids og tobak samt et fint aftryk af eg der understøtter den fine frugt. Den er lagret 36 måneder på store egefade af slovensk eg samt 1 år på flaske.

499,-
Cannonau di Sardenga Timbenia DOC

Vinen er lavet 100% på druen Cannonau også kendt i sydfrankrig under navnet Grenache. Druerne til denne vin er udvalgt nøje af vinhuset blandt de bedste parceller i og omkring Jerzu og Oliena. Vinen har en flot dyb rubinrød farve, smagen er tør, kraftig med godt bid. Cannonau Timbenia har allerede her i første forsøg høstet en guldmedalje ven Concours du Grenache du Monde. Timbenia har en alkoholstyrke på ikke mindre end 14,5%

399,-
Chianti Classico Ormanni DOCG

Kraftig Chianti fra det lille, men meget velrenommerede vinhus Ormanni i Toscana.

389,-
Falconera

Denne rødvin fra Montello i Veneto er lavet 80% på druen Merlot og 20% på druen Malbech. Falconera har en flot mørk farve. Smagen er fyldig og har en let tanninrig eftersmag,der supplerer den fine frugtsmag. Vinen har en alkoholstyrke på 13,5-14%.

319,-
Ripasso Valpolicella Superiore DOC

Super lækker Valpolicella-vin med fadlagring - populært kaldet "mini-Amarone", da vinen har gæret på fadene fra den berømte Amaronevin.

Pr. glas 75,-

389,-
Montepulciano Ca´ Brigiano DOC

Smagen er saftig med en god struktur og eftersmagen har et strejf af tørhed fra egetræslagringen samt en svag smag af solbær.

279,-

Rosévin

Husets rosé:
Bardolino Chiaretto DOC

Frugtig rosé med dejlig druesmag.
1/1 fl. 239,-
1/2 ltr. 159,-
1 glas 59,-

Bardolino Chiaretto DOC

Flot frugtig rosé fra området omkring Gardasøen, med dejlig druesmag i både smag og eftersmag.

239,-

Hvidvin

Husets hvidvin:
Pinot Bianco Veneto

Let drikkelig halvtør hvidvin med en dejlig frugtig karakter.
1/1 fl. 239,-
1/2 ltr. 159,-
1 glas 59,-

Soave Classico Libet

Nummereret Crû serie. Meget fyldig vin med markant smag af tropiske frugter. Lavet på de højest liggende vinmarker i Soave området. Harmonerer godt mellem fedme og syre og er velegnet til kraftige pastaretter.

329,-
Trebbiano Valentino d’Abruzzo DOC

Vinen er lavet 100% på hvidvinsdruen Trebbiano. Til denne vin bruger man en horisontal soft presse, herved opnår man fine frugtige nuancer i vinen. Smagen er fyldig med en fin duft og smag af citrus, æble samt lidt ananas. Eftersmagen er dejlig fyldig med en fin balance mellem syre og svag sødme. Vinen har en alkoholstyrke på ca. 12,5%.
1 glas 65,-

269,-
Pinot Grigio Veneto

Pinot Grigio druen regnes blandt de mest prominente i Norditalien og er meget aromatisk og rentsmagende. Egner sig til retter med fisk, men også antipasti og lyst kød.

289,-